Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Khaolak Merlin Resort

Khao Lak, Thailand

 

khaolak-merlin-resortkhaolak-merlin-resortkhaolak-merlin-resortkhaolak-merlin-resortkhaolak-merlin-resort
Favoriet 
 

v.a. 908

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Khaolak Merlin Resort in Khao Lak

Plons in het tropisch zwembad en nip van een cocktail terwijl je de zon in de zee ziet zakken. In het luxueuze en sfeervolle Merlin Resort in Khao Lak is het heerlijk verblijven. Het 4-sterrenhotel ligt aan een van de mooiste stranden van de Thaise badplaats en beschikt over 4 buitenbaden, verschillende sportfaciliteiten en eetgelegenheden. Kom helemaal tot rust met een massage of drink aan drankje aan de swim up-bar. Word het je net te warm onder de Thaise zon? Dan kun je lekker wandelen in de schaduwrijke, tropische tuin, die bestaat uit verschillende niveaus. Zie jijzelf al genieten van een heerlijke strandvakantie in Thailand? Boek dan snel je verblijf bij het prachtige en gastvrije Merlin Resort!
  • Zwembad Kinderbad Direct aan het zandstrand Zwembadbar Wellness Animatie Waterglijbaan Fitness Massage Duiken

Top vakantiehuizen in Thailand

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi