Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Green Park Resort

Pattaya, Thailand

 

green-park-resortgreen-park-resortgreen-park-resortgreen-park-resortgreen-park-resort
Favoriet 
 

v.a. 815

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Green Park Resort in Pattaya

Zin in een tropische vakantie vol zon, zee en gezelligheid? Dan is Green Park Resort wat voor jou! Dit 3-sterrenhotel is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Pattaya, dé uitgaanshoofdstad van Thailand. De kamers zijn verzorgd en comfortabel. Je kunt er optimaal ontspannen aan het zwembad, dat door de groene tuin vol palmbomen slingert. Geniet met volle teugen van heerlijke cocktails in de Thaise zon én van de verrukkelijke lokale keuken. In de omgeving kun je heerlijk zonnebaden, snorkelen en het bruisende nachtleven in duiken. Wil jij genieten van een topvakantie in Pattaya? Boek dan snel je verblijf bij Green Park Resort!
  • Zwembad Kinderbad Zwembadbar Massage Duiken 2 restaurants WiFi Wasservice Minibar Zonneterras
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-12-2024 815,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Thailand

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach