Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Eftalia Downtown

Alanya, Turkije

 

eftalia-downtowneftalia-downtowneftalia-downtowneftalia-downtowneftalia-downtown
Favoriet 
 

v.a. 350

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Eftalia Downtown in Alanya

Zin in een zonvakantie op een toplocatie in Alanya? Dan is Eftalia Downtown wat voor jou! Dit 3-sterrenhotel met zwembad en zonneterras ligt direct aan het strand en op loopafstand van het bruisende centrum. Eftalia Downtown is perfect voor een betaalbare vakantie aan de Turkse Rivièra. De hotelkamers en appartementen zijn eenvoudig maar verzorgd en de sfeer is geweldig. Even geen zin in strand of zwembad? Ga dan lekker shoppen of rondstruinen; de winkels liggen dichtbij. In de buurt vind je bovendien veel restaurants en leuke terrassen. Of kom helemaal tot rust in de spa. Eftalia Downtown is al jarenlang een begrip onder Nederlandse vakantiegangers, die er maar wat graag terugkomen. Zin in een heerlijke strandvakantie in Turkije? Boek dan snel jouw verblijf bij Eftalia Downtown!
  • Zwembad Kinderbad Direct aan het strand Wellness Sauna Animatie Fitnessruimte Massage Snackbar Hamam
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-12-2024 350,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek