Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Long Beach Alanya

Alanya, Turkije

 

long-beach-alanyalong-beach-alanyalong-beach-alanyalong-beach-alanyalong-beach-alanya
Favoriet 
 

v.a. 624

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Long Beach Alanya in Alanya

Het Long Beach Resort in Alanya is dé droom voor iedere waterrat. Met maar liefst 35 waterglijbanen kom je bijna tijd te kort om ze allemaal te proberen! In dit luxe 5-sterrenresort zul je je geen moment vervelen. Na urenlang waterpret is het tijd om te ontspannen. Dat kan bij het wellnesscentrum, maar ook lekker buiten op een ligbedje – er is er altijd wel eentje vrij! Sluit je ogen, voel de warme zon op je huid en luister naar het rustgevende geluid van de zee. Long Beach Resort ligt namelijk aan het strand. Hierdoor krijg je direct het ultieme vakantiegevoel. Ben je een dare devil? Dan kun je in de zee diverse watersporten beoefenen. Of probeer één van de andere vele sportfaciliteiten die je op het resort vindt. Hoe jij jouw vakantie bij het Long Beach Resort ook invult, je gaat er de tijd van je leven hebben. Bekijk snel de actuele prijzen en wie weet sjees jij binnenkort ook die glijbaan af!
  • Zwembad Kinderbad Zwembadbar Wellness Sauna Animatie 35 waterglijbanen Bioscoop Fitnessruimte Massage
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 25-03-2025 624,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Siam Elegance Resort

..

Belek

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy