Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Holiday Inn Resort

Bodrum, Turkije

 

hotel-holiday-inn-resorthotel-holiday-inn-resorthotel-holiday-inn-resorthotel-holiday-inn-resorthotel-holiday-inn-resort
Favoriet 
 

v.a. 839

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Holiday Inn Resort in Bodrum

Hotel Holiday Inn Resort is een heerlijk hotel op basis van all Inclusive en ligt direct aan zee. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over de baai en de stad Bodrum, en net onder het hotel leidt een trap naar het gezellige strand. Hier vind je één van de 3 bars van het hotel waar je kunt genieten van de drankjes die bij all inclusive zijn inbegrepen.

Je kunt ook genieten van het uitzicht vanaf het prachtige zwembad, bijvoorbeeld terwijl je een duik neemt of vermaakt wordt door het animatieteam van het hotel, dat overdag activiteiten en 's avonds entertainment organiseert. Er zijn verschillende sportfaciliteiten beschikbaar in en rond het hotel. Het resort ligt op slechts 2,5 kilometer van Bodrum, waar je goed kan winkelen. Bodrum is gemakkelijk te bereiken met de dolmus (minibus). Geniet in dit heerlijke hotel van een ontspannen vakantie voor volwassenen in een comfortabele omgeving.

Top vakantiehuizen in Turkije

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek