Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kamelya Collection Aishen

Colakli, Turkije

 

kamelya-collection-aishenkamelya-collection-aishenkamelya-collection-aishenkamelya-collection-aishenkamelya-collection-aishen
Favoriet 
 

v.a. 674

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kamelya Collection Aishen in Colakli

Maak vakantieherinneringen voor het leven bij Kamelya Collection Aishen K Club in Colakli. Dit groots opgezette 5-sterrenresort aan de zonnige Turkse Riviera biedt familiepret van het hoogste niveau. Zo ontdekken waterratten elke dag weer iets nieuws, want er zijn wel 7 zwembaden, 11 glijbanen in het aquapark én een spetterende waterspeeltuin voor de allerkleinsten. Ook op het droge zijn er talloze activiteiten voor de kinderen, is er een grote keuze aan sportfaciliteiten en is het ook op culinair gebied genieten geblazen. Het hotel hanteert een ultra all inclusive concept, zodat je je écht helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Waar wacht je nog op? Het is tijd voor een onvergetelijke zonvakantie in Turkije!
  • 7 zwembaden Kinderbad Zandstrand Wellness Franse keuken Sauna Animatie 11 waterglijbanen Fitness Massage
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-04-2025 674,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Siam Elegance Resort

..

Belek

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy