Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Maxeria Blue Didyma

Didim, Turkije

 

hotel-maxeria-blue-didymahotel-maxeria-blue-didymahotel-maxeria-blue-didymahotel-maxeria-blue-didymahotel-maxeria-blue-didyma
Favoriet 
 

v.a. 783

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Maxeria Blue Didyma in Didim

Het gloednieuwe 5-sterren Hotel Maxeria Blue Didyma is een nieuw begrip in Didim. Het goudgele strand ligt op een steenworp afstand van het hotel waar je iedere dag van de Turkse zon geniet. Loop een klein stukje over de boulevard en je kunt zo je handdoek op een ligstoeltje leggen. Zodra je de boulevard uitloopt, kom je in het gezellige centrum van Akbuk. Koop hier een leuke souvenier voor thuis of dompel je onder in de Turkse cultuur.

Hotel Maxeria Blue Didyma is een waar paradijs voor kinderen. Zo zijn er 2 grote zwembaden, een apart kinderzwembad en 5 waterglijbanen. Ook organiseert het animatieteam allerlei activiteiten en spelen ze spelletjes bij de mini en kids club. Sportief bezig zijn kan tijdens een potje beachvolleybal of in de fitnessruimte. Wil je even wegdromen? Dan biedt de rustgevende wellness uitkomst.

Een goed all inclusive programma mag zeker niet ontbreken tijdens je verblijf. Iedere dag staan er 3 heerlijke maaltijden voor je klaar en kun je genieten van verschillende soorten snacks. Schuif ook aan een van de 3 à-la-carterestaurants waar je kan genieten van een heerlijke Italiaanse, Turkse of visgerechten.


Top vakantiehuizen in Turkije

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Siam Elegance Resort

..

Belek

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy