Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Blanche Island Bodrum

Güvercinlik (bij Bodrum), Turkije

 

la-blanche-island-bodrum
Favoriet 
 

v.a. 657

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

La Blanche Island Bodrum in Güvercinlik (bij Bodrum)

Voor de gasten staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Er zijn liften naar de meeste etages voorhanden. Tot een van de faciliteiten hoort een kluis. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de reizigers wifi ter beschikking. Tot de culinaire voorzieningen van het huis horen een restaurant, een koffiehuis en een bar. Het is mogelijk om inkopen te doen in een supermarkt en een souvenirwinkel en andere winkels. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte en een speelruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de beschikbare voorzieningen behoren een oppasservice, een kinderopvang, roomservice, een wasservice en een kapper.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-05-2025 voor een 8-daagse vakantie 657,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer