Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Crowne Plaza Istanbul Old City

Istanbul, Turkije

 

crowne-plaza-istanbul-old-city
Favoriet 
 

v.a. 558

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Crowne Plaza Istanbul Old City in Istanbul

Dit hotel heeft een uitstekende ligging, op loopafstand van de Grote Bazaar, de Blauwe Moskee, de Aya Sophia, de Basilica Cisterne en het Topkapi-paleis (alle op 10 minuten lopen) en het Dolmabahçe-paleis bevindt zich op 20 minuten lopen. Restaurants en winkels zijn te voet in 3 minuten te bereiken en de moderne tramlijn gaat direct voor het hotel, waardoor de belangrijkste bezienswaardigheden gemakkelijk kunnen bereiken. Met de openbaar vervoer zijn de dichtstbijzijnde uitgaansgelegenheden in Taksim en aan het Taksimplein in 15 minuten te bereiken, de congrescentra liggen op slechts 5 km van het hotel. De luchthaven Istanboel ligt op ongeveer 13 km afstand.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 558,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Siam Elegance Resort

..

Belek

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy