Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cook's Club Adakoy

Marmaris, Turkije

 

cookaposs-club-adakoycookaposs-club-adakoycookaposs-club-adakoycookaposs-club-adakoycookaposs-club-adakoy
Favoriet 
 

v.a. 818

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cook's Club Adakoy in Marmaris

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij Cook's Club Adakoy

Een unieke plek in een prachtig zonnige baai... Dit resort ligt op het schiereiland Adakoy aan de rand van één van de meest levendige steden aan de Middellandse Zee. Het hotel brengt je in vervoering en je waant je in een oase van rust. Stap je balkon of terras op en word rustig wakker terwijl je geniet van het geluid van fluitende vogels en kabbelend water. Na een goed ontbijt ga je op zoek naar je innerlijke balans tijdens de yoga met uitzicht over de baai. Daarna zonder je je af op het privé strand en kom je helemaal tot rust. Deze vakantie wordt zo helemaal van jullie samen. 's Avonds schuif je aan in het restaurant en geniet je van culinaire gerechten die vers voor je neus bereid worden. En op de achtergrond verdwijnt de zon achter de bergen. Nog een drankje in de bar en de dag is alweer om. Wat een heerlijke tijd...
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment ,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 20-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 818,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy