Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bieno Club Sunset

Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy, Turkije

 

bieno-club-sunset
Favoriet 
 

v.a. 627

  • Beoordeeld met een 6.1
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Bieno Club Sunset in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy

Het hotel Bone Club Sunset Hotel & Spa ligt op ongeveer 550 m van een privé strand. Het centrum bevindt zich op ongeveer 11 km van het hotel. De afstand naar de luchthaven is ca. 55 km. Op het strand heeft u ligstoelen, parasols en badhanddoeken tot uw beschikking. Koele drankjes zijn direct op het strand aan de beachbar verkrijgbaar. Dit hotel met airconditioning heeft een 24-uurs receptie (u kunt 24 uur per dag inchecken), een lobby, Wi-Fi, een lift, een supermarkt, een kapper, parkeergelegenheid en een tv-lounge. In de buitenruimte van het resort bevindt zich een seizoensgebonden verwarmd zoetwaterzwembad. Er is ook een apart kinderzwembad. Binnen kunnen de gasten gebruik maken van 2 overdekte zwembaden. Daarnaast beschikt het hotel over een geldautomaat. Voor de jongste kinderen zijn er hoge kinderstoelen en babybedjes beschikbaar. Uw bagage kunt u in de opslagruimte van hotel opslaan. Om uw kleding te reinigen heeft u de beschikking over een wasservice. De hotelbediendes zorgt voor uw comfort. Indien nodig kunt u contact opnemen met de medische dienst. Voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een businesscentrum evenals een conferentieruimte met scanner en overheadprojector. Als u de vakantieregio wilt verkennen, kunt u gebruik maken van het autoverhuurbedrijf in de buurt van het hotel. Roken is in bepaalde delen van het hotel toegestaan. Uw vakantiehotel hecht veel belang aan duurzaamheid: Dit blijkt o.a. uit gecentraliseerde kamerventilatie. Door de barrièrevrije faciliteiten zoals b.v. aparte, barrièrevrije toegangen, rolstoeltoegankelijke kamers en een rolstoeltoegankelijke lift is het hotel ook geschikt voor personen met beperkte mobiliteit (Afmetingen: breedte ingangsdeur: 1 m). Verzorging De enige maaltijdoptie in het hotel is All Inclusive. Ontbijt wordt aangeboden van het buffet. De lunch wordt geserveerd met gerechten in buffetvorm. Voor het diner zijn er ook gerechten van het buffet of à la carte. U wordt verzocht om tijdens de lunch gepaste kleding te dragen. Bij het boeken van All Inclusive zijn lokale alcoholische dranken gratis en 24 uur per dag beschikbaar als onderdeel van de all-inclusive service. Voor de maaltijden kunt u terecht in een buffet-restaurant met terras (mediterrane, caloriearme en glutenvrije gerechten) en een snackbar die 24 uur per dag geopend is. Op de drankenkaart van het hotel vindt u water, frisdranken en koffie & thee. Afstanden Afstand tot de zee: ca. 550 m Sport/Activiteiten In de buurt van het hotel kunt u gebruik maken van verschillende watersportactiviteiten. Desgewenst kunt u ook deelnemen aan aerobic-lessen. Een wedstrijd beachvolleybal of darten zorgen bovendien voor afwisseling. In de wellnessruimte vindt u een sauna. Hier worden ook massages aangeboden. In de Miniclub van het hotel kan voor kinderen worden gezorgd. Aanvullende informatie Check in is mogelijk vanaf 1400 uur, uitchecken tot 1200 uur.

Top vakantiehuizen in Turkije

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer