Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sun Beach Hill

Side, Turkije

 

sun-beach-hillsun-beach-hillsun-beach-hillsun-beach-hillsun-beach-hill
Favoriet 
 

v.a. 381

  • Beoordeeld met een 7.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sun Beach Hill in Side

Kom waanzinnig genieten van een onvergetelijke Turkse all-inclusive ervaring bij Sun Beach Hill. Het 4-sterrenhotel biedt naast te gekke zwemavonturen in het grote buitenbad; ook een ruim pakket voor de aan rust behoevende gasten. Daarvoor is het uitgebreide wellnesscentrum; met een hamam, sauna en verschillende massages. Ook de sportfaciliteiten moet je zeker ontdekken; hier hebben ze een fitnesscentrum, doe je zelfs aerobics en speel je potjes tafeltennis. Wie daag jij uit? Je avonden zijn smaakvol door de fantastische gerechten uit de keuken. Bij de bar schenken ze je al jouw favoriete drankjes zodat je je avonden in stijl afsluit. De kinderen genieten ongetwijfeld van het kinderbad, de miniclub en de speeltuin. Wees welkom en kom met het hele gezin genieten van de Turkse gezelligheid; boek jouw verblijf bij Sun Beach Hill!
  • Kinderbad Zwembadbar Wellness Sauna Animatie Fitness Massage Hamam Restaurants WiFi
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-11-2024 381,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer