Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dragut Point North

Turgutreis (bij Bodrum), Turkije

 

dragut-point-north
Favoriet 
 

v.a. 440

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dragut Point North in Turgutreis (bij Bodrum)

Met een verblijf bij Dragut Point North Hotel in Bodrum, bevind je je aan het strand, op slechts 5 min. lopen van Günbatımı Plajı en op 7 min. lopen van Sunset Beach. Dit hotel met alles inbegrepen ligt op 13,6 km van Camel Beach en op 15,7 km van Bitez Beach. Loop vooral de recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum niet mis. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en babysitting of kinderopvang (toeslag). Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht. Bestel iets lekkers in het buffetrestaurant van dit hotel, waar je een bar/lounge hebt, of blijf in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Sluit je dag af met een drankje in een poolbar. Doe of je thuis bent in één van de 79 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Top vakantiehuizen in Turkije

Kirman Calyptus Resort & Spa

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () Ligging: Kirman Calyptus Resort & Spa in Kumköy * Gelegen in Kumköy * Op loop..

Kumkoy

Siam Elegance Resort

..

Belek

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer

Dream World Aqua

Zin in een flinke dosis zon, zee en waterpret? Dan is het luxe Dream World Aqua in Kumkoy, bij de levendige badplaats Side, wat voor jou! Dit 5-sterrenhotel staat garant voor een topvakantie in Turkije. Bij het all inclusive hotel hoort een aquapark ..

Kumkoy